Oplæg til forældre

Som oplægsholder kan jeg give inspiration til hvordan hverdagen kan blive nemmere i forhold til lige præcis de problemstillinger der er ude ved jer. Mine oplæg indeholder forskellige temaer og jeg tager udgangspunkt i, at alle forældre gør det bedste de kan

Hvilke oplæg kan i booke?

 • Grænser og lederskab i familien

  Grænser er vigtige i en familie og i dette oplæg har jeg fokus på håndtering af konflikter, grænser og selvafgrænsning.  Jeg tager også fat i hvordan vi som forældre kan praktisere et positivt lederskab i familien.

 • Anerkendelse i praksis

  Hvordan kan vi anerkende vores børn i hverdagen. Jeg tager udgangspunkt i børn og forældre som ligestillede men ikke ligesindede og hvad betyder det så?

 • Skærm i familien

  Skærm, en gave eller forbandelse. De fleste forældre vil nok mene begge dele. I dette oplæg vil jeg se nærmere på hvordan vi som forældre kan have skærm i familien på en hensigtsmæssig måde, dette gælder både børn og voksne...

 • Den gode nok forælder

  Ingen forældre er perfekte og det er heller ikke meningen! Jeg tager et opgør med perfektionismen og alle de forventninger der følger med dette. Jeg kommer med konkrete værktøjer til at holde fokus på værdierne i familien og på den gode nok forælder.

 • Skilsmisse

  En guide til at håndtere skilsmisse både før under og efter. Her taler jeg både om samvær løsninger, kommunikation og selvfølgelig barnets trivsel.

   

Et oplæg kunne eksempelvis se således ud:

 • I starter mødet med at fortælle om det praktiske og jeg fortsætter i 1,5-2 timer med at holde mit oplæg, undervejs vil der være plads til spørgsmål, debat og refleksioner

Nærværende og intensive oplæg , med fokus på det  positive i forældreskabet. 

Min rygrad er min lange erfaring indenfor børneområdet, hvor jeg har arbejdet meget bredt, både med små børn, børn med særlige behov og senest med skolebørn som børnehaveklasseleder.

I disse jobs har jeg haft rigtig mange samtaler med både forældre og børn. I børnehaveklassen handlede problemstillingerne ofte om skolestart og barnets udvikling.

Har I spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe jer?

Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

Telefontid

Mandag - Fredag: Klokken 10-12

Ved optaget eller intet svar. Indtal en besked på telefonsvareren, send en SMS eller anvend hjemmesidens kontaktformular

Kontaktoplysninger