Coaching forløb

familie eller individuel

Din Familie Coach ved Ditte Rosschou brænder for at hjælpe dig med at leve et liv i balance. Et liv som tager hensyn til hele dig, dine værdier og familierelationer. Uanset om du har brug for et individuelt forløb eller familieforløb vil fokus altid være at udvikle dig personligt gennem støtte og vejledning. Alle forløb har til hensigt at udfordrer dig men stadig imødekomme dig lige der hvor du er.

Individuel Coaching

Disse forløb kan bruges til mange ting, men hovedformålet er at hjælpe dig til at gå efter et mål der kan gøre dig glad, gøre dit liv nemmere eller bare tænde lys et sted hvor du har svært ved at gennemskue den problemstilling du står i.

Familiecoaching

I min praksis tilbyder jeg familiecoachingforløb, hvor alle i familien kan deltage hvis det er nødvendigt. Typisk vil der være en samtale med den eller de voksne der tager en problemstilling op, hvorefter samtaler med de øvrige familiemedlemmer kan følge hvis det er nødvendigt.

Har I spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe jer?

Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

Telefontid

Mandag - Fredag: Klokken 10-12

Ved optaget eller intet svar. Indtal en besked på telefonsvareren, send en SMS eller anvend hjemmesidens kontaktformular

Kontaktoplysninger

Undgå de 3 klassiske forældrefejl!

Og lær hvad du i stedet skal gøre!
Invalid Email